Sweatcoin
4.0/5

Sweatcoin

Geld verdienen met wandelen? Dat is de Sweatcoin app misschien iets voor jou!

Iedereen met een iPhone in zijn bezit moet even goed opletten. Het is namelijk mogelijk om jouw smartphone te gebruiken als een stappenteller en daarmee geld te gaan verdienen. Het klinkt vreemd, maar het is wel de realiteit. De Sweatcoin applicatie opent nieuwe deuren en zorgt ervoor dat jij voortaan gezonder door het leven gaat. Dat je er ook nog een extra zakcentje aan kan overhouden, dan is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Sweatcoin applicatie

De Sweatcoin applicatie is gratis beschikbaar in de App Store en ideaal voor de gebruikers van een iPhone. De app is eigenlijk een stappenteller, alleen leveren de stappen je nu ook financieel iets op. Je ontvangt voor de stappen een beloning in de vorm van Sweatcoins, de eigen valuta van de app. De munten kan jij op een later moment omwisselen voor artikelen of een geldbedrag.

Je kan met een normaal abonnement tot wel vijf munten per dag verdienen. Je krijgt één munt voor iedere 1500 stappen. Een normaal abonnement is natuurlijk kosteloos. Er zijn ook betaalde abonnementen die de kans bieden om tot 20 munten per dag te verdienen, maar daarvoor moet je wel maandelijks weer munten inleveren. Je kan overigens ook coins verkrijgen door andere leden aan te brengen, bijvoorbeeld familieleden of vrienden.

Wat kan ik verdienen met wandelen?

Allereerst kan de Sweatcoin applicatie een stok achter de deur zijn, een reden om lekker te gaan wandelen en aan jouw gezondheid te gaan werken. De munten die jij verkrijgt kan je inwisselen voor allerlei virtuele of fysieke producten, zoals een audiobook of een mobiele telefoon. Echter is het dus ook mogelijk om echte euro’s te krijgen voor de munten. Je kan voor 20.000 Sweatcoins een bedrag van 100,00 euro krijgen. Vanzelfsprekend moet je daar wel een bijzonder lange periode voor gaan wandelen, maar het is wel een leuke manier om wat extra geld te gaan verdienen.

Wij raden je trouwens aan om de app altijd te openen wanneer jij gaat wandelen. De stappen worden op die manier het beste geteld. Er is een mogelijkheid beschikbaar om de app op een besparingsmodus te zetten, maar dat zal zo zijn effect hebben op de nauwkeurigheid van de stappenteller.

Waar komt het geld vandaan?

Sweatcoin is een leuke app waar de gebruiker een geldbedrag mee kan gaan verdienen. Echter is de app ook onderdeel van een bedrijf, dat eveneens geld moet verdienen. Vandaar ook dat er onwijs veel reclames voorbij zullen komen in de applicatie. Je kan bijvoorbeeld gebruikmaken van online diensten of producten aanschaffen via de app. Het is de methode waarop Sweatcoin aan zijn geld komt en dat weer kan uitkeren aan de gebruikers van de wandelapplicatie. Het grootste voordeel van de app zit hem toch in het bevorderen van jouw conditie en gezondheid.

Alternatief voor Sweatcoin

Er is nog een leuk alternatief beschikbaar, want je kan ook de SamenGezond app downloaden van Menzis. Simpelweg door wekelijks doelen te voltooien ontvang jij cadeaubonnen voor de Hema en de CoolBlue. De SamenGezond app biedt de kans om meer dan 150,00 euro aan cadeaubonnen te verdienen met een gezonde leefstijl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews