Instagram app

Instagram app

De Instagram app voor iPhone en Android is een van de meest gebruikte apps

De meest succesvolste app van dit moment is ‘Instagram’. Miljoenen mensen over de hele wereld maken dagelijks gebruik van de applicatie. Instagram biedt gebruikers de mogelijkheid om foto’s met elkaar te delen. Je kan vrienden en familie een inkijkje geven in jouw leven. Instagram wist zijn bekendheid te verkrijgen door filters toe te voegen, zodat de gebruikers foto’s net wat beter en mooier kunnen maken. De foto’s die worden toegevoegd hebben wel wat weg van de ouderwetse Polaroid foto’s. Je kan naast foto’s ook video’s plaatsen op de app.

Filters op Instagram

Als je een foto wilt toevoegen dan zal deze direct vierkant gemaakt worden, dat is standaard bij Instagram. Je kan daarna zelf nog een filter uitkiezen, bijvoorbeeld de Valencia, Sierra en de Earlybird. Elk filter heeft weer een ander voordeel. Foto’s kantelen is snel gedaan. Andere leuke dingen die jij kan aanpassen zijn de schaduwen, de helderheid en het contrast. Het is nog maar een klein deel van alle mogelijkheden die Instagram te bieden heeft.

Volgers

Je kan op Instagram andere gebruikers volgen en jij kan natuurlijk ook gevolgd worden. Hoe meer volgers, des te succesvoller jij bent op de app. Er zijn influencers met honderdduizenden volgers en die verdienen hun brood met Instagram. Je kan eenvoudig een hashtag of een tekst toevoegen aan de foto/video. Dat helpt ook bij het binnenhalen van meer volgers. Vergeet ook niet om jouw vrienden en familie uit te nodigen om volger te worden van jouw profiel.

Privé Instagram

Instagram biedt ook de kans om privé met elkaar te chatten. Je kan ook video’s en foto’s sturen naar één persoon. Het is een handige extra functie voor gebruikers die niet per definitie alles met vreemden willen delen. De Instagram app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews