De 3 leukste Face ID-spelletjes voor de iPhone

iPhone-gebruikers kunnen eigenlijk niet meer zonder gezichtsherkenning. De mobiele telefoon ontgrendelen is nog nooit zo simpel geweest. Er zijn ook tal van gamemakers die de technologie graag willen doorvoeren in mobiele games. De Face ID-spelletjes kan je gewoon downloaden in de App Store, maar in sommige gevallen zijn de games alleen beschikbaar voor bepaalde iPhones. De games kan je spelen met jouw gezicht, want je handen komen er niet aan te pas. Het is een innovatieve ontwikkeling, maar het is nog onduidelijk of het ook echt de toekomst van mobiel gamen zal zijn. Bekijk hieronder de 3 leukste Face ID-spelletjes:

Nose Zone app


In 2017 werd het mobiele spelletje ‘Nose Zone’ al uitgebracht en het was direct een enorm succes. De Nose Zone app was één van de allereerste game apps met deze bijzondere technologie. In eerste instantie kon het spel alleen op een iPhone X gespeeld worden, maar er zijn natuurlijk meer dan genoeg nieuwe iPhones uitgekomen die dezelfde technologie ondersteunen. Het doel van Nose Zone is dat de speler vierkantjes kapot schiet. Je kan het al raden, hij of zij moet dat met de neus doen. Er komt een groene laserstraal uit de neus en die moet jij besturen. Een speelronde duurt slechts 30 seconden en er is een topscorerslijst. Kan jij de beste Nose Zone speler aller tijden worden? De Nose Zone app is gratis beschikbaar in de App Store.

Rainbrow app

Het Face ID-spel Rainbrow app speel jij eveneens met jouw gezicht. Het unieke is dat je een emoji in het beeldscherm ziet verschijnen en dus niet jouw eigen gezicht. De emoji zal wel jouw gezichtsbewegingen imiteren en op die manier kan jij het mobiel spel spelen. Simpelweg door jouw wenkbrauwen omhoog te bewegen zal er een poppetje omhoog wandelen. Wil je weer naar beneden, dan hoef je alleen maar te fronsen. Het doel is om voldoende sterren te bemachtigen en de obstakels te ontwijken. De hoogste score is de winnaar en zal pronken op de topspelerslijst. De Rainbrow app is gratis beschikbaar in de App Store.

Wacky Face app


De Wacky Face app is een uniek Face ID-spelletje voor de iPhone. Je moet het gezicht van een weerzinwekkend monster gaan bedienen en dat kan je doen met jouw eigen gezicht. Het gezicht is het doelwit van allerlei kwaadaardige vijandjes en die moet je zien te verslaan. Sla de vijandjes weg door jouw gezicht te bewegen op alle mogelijke manieren. En ook de Wacky Face applicatie is gratis te downloaden in de App Store en uitsluitend beschikbaar voor de iPhone.

Vergelijkbaar
september 15, 2015
0 799
februari 28, 2014
0 720

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews