Carmageddon

Carmageddon is een oude PC game die nu ook op de iphone en ipad verkrijgbaar is. En vermoedelijk snel ook in de Google Play store. Eind jaren 90 van het vorige millennium deed het spel nogal stof opwaaien, omdat je in het spel als autoracer geacht wordt veel voetgangers op een gewelddadige en bloederige manier aan te rijden. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder, en maken we ons daarom niet zo druk meer.

Los van het het feit aanrijden van voetgangers en koeien, is Carmageddon eigenlijk een heel erg leuk racespel, dat zeker (nog steeds) iets nieuws biedt ten opzichte van de meeste race games die in iTunes en Google Play te downloaden zijn. Je kunt de race op 3 manieren winnen; 1) Kom als eerste over de finish, 2) Schakel de andere racers uit door je kapot te botsen en 3) dood alle voetgangers in het level ( moeilijk en tijd rovend). De levels ofwel circuits zijn behoorlijk uitgebreid, en je kunt vrijelijk rondrijden, stunten, botsen, crashen en aanrijden.

De besturing is vrij soepel, het race gaat makkelijk met touch control. Hoe verder je komt, hoe meer auto’s beschikbaar komen om in te racen, en je kunt natuurlijk ook ingame tegen betaling snel alle auto’s aanschaffen, wanneer je geen geduld hebt.

Naar de app storeHet is een oud spel (dat is ook wel te zien, zelf op de nieuwe mobiele toestellen, maar wel een erg leuk spel. Het geluid is goed genoeg voor een race spel, hoewel het gegil van de voetgangers misschien wat gedateerd is. Er waren rond de realease wat problemen met de save optie, maar inmiddels is dat met een patch verholpen. De gameplay en de ouderwetse lol maken eigenlijk alles meer dan goed. Voor maar € 3,59 in de App store verkrijgbaar, er is een Lite versie. Een blijver!

Vergelijkbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews