Op Appreviews.nl vind je game en app reviews die beschikbaar zijn voor mobile smartphones en tablets, zoals de iPhone en de iPad, maar ook de Android toestellen. We behandelen niet altijd de allernieuwste apps, maar ook spellen of programma's die al een tijd uit zijn en die we zelf erg leuk of handig vinden.

Ad

Menu
Gok(simulatie)

Holland Poker

Holland Poker van Artrix Limited is een app waarmee je veel Texas Hold’em speelt.

Nadat we vorige week keken naar Governor of Poker 3, nemen we deze keer Holland Poker oftwel Artrix Poker onder de loep. Met Holland Poker speel je veel Texas Holdem Poker. Dit is de meest bekende vorm van poker die we de afgelopen jaren ook in veel tv programma’s hebben kunnen bekijken. Het doel is een zo hoog mogelijke combinatie te maken van de kaarten. Er zijn vijf gemeenschappelijke kaarten die open op tafel liggen en elke speler kiest uit twee eigen kaarten die gesloten op tafel liggen of in de hand worden gehouden. Je zet geld in om mee te spelen en je kunt je inzet verhogen naarmate het spel vordert.

Het spel is zeer realistisch met videobeelden en geeft je het gevoel dat je echt in een casino zit. Je kunt het spel verbinden met je Facebook-account en tegen je Facebook vrienden spelen online. De ontwikkelaar heeft dit spel ontwikkeld voor verschillende landen en verkoopt dus ook een Belgische, Poolse, Duitse en nog meer versies van de game. Echt iets typisch Hollands is er dus niet aan het spel te ontdekken, behalve de taal.

Het spel is gratis en je kunt fiches kopen met echt geld. Het spel ziet er mooi uit en je kunt er poker mee spelen dus wat dat betreft doet het wat het beloofd. Wij waren wat misleid door de naam en waren teleurgesteld dat er niet echt iets Hollands te ontdekken was aan het spel. Het is wel erg leuk natuurlijk dat je online met je FaceBook vrienden kunt spelen, maar ook dat is niet uniek voor een pokerspel. Het spel is leuk, maar niet onze favoriet.

De app is Nederlandstalig en gratis te downloaden. Het spel is van ontwikkelaar Artrix Limited en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar omdat het gaat om een goksimulatie en omdat er referenties worden gemaakt naar alcohol-, drank- en drugsgebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top