Op Appreviews.nl vind je game en app reviews die beschikbaar zijn voor mobile smartphones en tablets, zoals de iPhone en de iPad, maar ook de Android toestellen. We behandelen niet altijd de allernieuwste apps, maar ook spellen of programma's die al een tijd uit zijn en die we zelf erg leuk of handig vinden.

Ad

Menu
Games

Monopoly Bingo

Monopoly Bingo is een van de betere apps om Bingo te spelen op je smartphone!

Monopolie, wie kent het niet? Het spel waarin velen van ons zich vastgoedmagnaten en grootgrondbezitters kunnen wanen. De makers van Monopoly Bingo van ontwikkelaar Storm8 hebben dit klassieke spel in een nieuw jasje gestoken door het te combineren met Bingo! Net als in Monopolie leg je je weg af over het bordspel. Als je landt op een straat of ander vastgoed speel je bingo. Hiermee maak je kans om de betreffende straat of onroerend goed te winnen. Gedurende het spel kun je door Bingo te spelen meer geld winnen en huizen en hotels bouwen op je eigendom. Ook de bekende fiuguren uit Monopolie komen terug, zoals de schoen, de auto etc.

Bingo kaarten

Je kunt met wel acht bingokaarten tegelijk spelen in dit spel en dus heb je meer kans om te winnen dan in andere bingospelen. Houd er wel rekening mee dat je dit spel alleen online kunt spelen en dus een goede internetverbinding moet hebben om ervan te genieten. Wat het spel extra leuk maakt is dat je online mee kunt doen in bingotoernooien. Hiermee kun je trouwens ook tegen vrienden en familie spelen. Je kunt Monopolie straten van over de hele wereld vrijspelen.

Aankopen binnen de App

Ook in deze app kun je met echt geld aankopen doen om meer te spelen en meer kans te maken om te winnen. De optie om aankopen te doen kun je uitzetten in de instellingen. Je kunt ook reclamefilmpjes bekijken om monopoliegeld te verdienen in het spel. Ook worden je tegoeden steeds weer opnieuw aangevuld als je een paar uur wacht. Je wordt met dit spel dus niet gedwongen om in-app aankopen te doen.

Kinderen

Dit spel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 omdat het gaat om een goksimulatie. De app is gratis beschikbaar en alleen in het Engels.

8
Leuk en uitdagend!

Monopolie en Bingo in één!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top