Shellrazer review

Shellrazer is een fantastisch leuke 2D action shooter, waarin je in de huid kruipt van een Krang (een soort van ork) die met zijn reuzenschildpad ten strijde trekt tegen goblins. Tijdens het spelen bedien je een geschuts toren die op het schild van je turtle is gestationeerd. Zo beschiet je aanstormende golven vijanden, die zowel vanaf de grond als vanuit de lucht jou en je schildpad proberen tegen te houden.

Gaandeweg breid je je schildpad uit met meer schutter, tot een maximum van 3. Dat wil zeggen dat je na een tijdje 3 soorten geschut tot je beschikking hebt, met elk zijn eigen krachten en zwakheden. Zo is er een blacksmit die je andere kanonnen repareert tijdens het level, een tovenaar die met bliksem je vijanden te lijf gaat, een kanonnier met zware artillerie, en een schutter die speciaal goed is tegen luchtaanvallen.

Tussen de levels door kun je je kannoniers upgraden met gold coins die je tijdens de levels verzameld. Zo kun je ervoor zorgen dat ze meer health hebben, sterker zijn tegen grondtroepen of juist luchttroepen, of meer damage doen. Ook kun je voor je gold coins items aanschaffen ter versterking van zowel je helden als je schildpad. Voor je helden kun je items equippen die ze sterker maken, ze genezen of meer pantser bieden,, voor je schildpad kun je items inzetten om bijvoorbeeld een extra aanval te doen, zoals een vuurspuwende aanval om belagers vanaf de grond in 1 klap weg te vagen.

Het spel speelt vlot en makkelijk, en je went vlug ana de bediening van je verschillende torens terwijl je je een weg schiet door vijandelijk gebied. De graphics zij prachtig om te zien, in een cartoon achtige fantasy omgeving, met kleurrijke vijanden.

Ga naar Shellrazer in de iTunes / App storeVoor € 0,79 is dit spel zeker de moeite waard. Android spelers zullen jaloers zijn, want Shellrazer is tijde van deze review alleen beschikbaar voor iPhone en iPad spelers.

Vergelijkbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews