Mijn Volleybal – Volleybal.nl

Mijn Volleybal app is de meeste complete app voor elke volleybalspeler en/of fan.

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de Nederlandse Volleybal competitie is er nu de app Mijn Volleybal (voorheen Mijn competitie), de officiële app van de Nederlandse Volleybal Bond. Wat kun je allemaal met deze app? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Je kunt alle volleybaluitslagen en standen bekijken en delen via social media
  • Je kunt je favoriete teams en competities volgen en de laatste competitie informatie ontvangen
  • Moet je zelf spelen of ga je naar een wedstrijd kijken? Met deze app vind je supermakkelijk de route naar elke sporthal
  • Je kunt makkelijk de data van wedstrijden exporteren naar je agenda zodat je ze altijd bij de hand hebt
  • Je kunt prognoses van wedstrijden bekijken en je tegenstanders uitdagen

De app biedt geen advertenties. Een nadeel is dat de app alleen online werkt en dat kan lastig zijn als je iets wil opzoeken en je hebt geen bereik. In sommige sporthallen kan dat nog wel eens voor een uitdaging zijn en het zou aan te raden zijn als de ontwikkelaars hier iets op vinden.

 

Het is echt een heel handige app voor volleyballers en volleybalfans, want het geeft je een duidelijk overzicht en veel informatie. Ouders die van zichzelf en van hun kinderen volleybalwedstrijden moeten bijhouden zullen helemaal blij zijn met deze app want je kunt meerdere teams als favoriet markeren. Van die teams worden de uitslagen bijgehouden en het wedstrijdschema dus het geeft veel overzicht. En je hebt het natuurlijk altijd bij de hand!

Momenteel wordt er door de ontwikkelaars gewerkt aan een functie om ook zelf standen door te geven aan de app waardoor je nog beter op de hoogte kunt blijven en de NeVoBo niet meer afhankelijk is van verenigingen en zaalwacht om de standen te ontvangen. Spelers of scheidsrechters kunnen dan zelf via hun account de uitslagen doorgeven.

De app is gratis te downloaden en geschikt voor drie jaar en ouder. De app is Nederlandstalig.

Vergelijkbaar
september 7, 2020
0 771
juli 2, 2018
0 22649

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews