iOS 8.4: Wat is er nieuw?

Apple heeft een nieuwe iOS update gelanceerd: iOS 8.4. Het nieuwe besturingssysteem kan worden gedownload op de iPhone 4S, iPad 2 en vijfde generatie iPod touch of hoger. De grootste verandering is de volledig vernieuwde muziekdienst. Daarnaast zijn er een aantal kleine problemen verholpen, zoals dat bij elke update van toepassing is.

Apple Music

Apple Music is een muziekdienst waar gebruikers voor 10 euro per maand onbeperkt muziek kunnen streamen en opslaan. De vernieuwde applicatie heeft circa 30 miljoen nummers. De eerste drie maanden kun je Apple music gratis proberen.

Apple verwijdert ‘thuisdeling’

De nieuwe muziekdienst heeft er wel voor gezorgd dat thuisdeling niet langer mogelijk is. Met thuisdeling kon je vanuit je iTunes bibliotheek via Wi-Fi streamen naar je iOS-apparaat. Op diverse fora zijn boze reacties van gebruikers. De optie was vrij populair en bestond ook al geruime tijd, sinds iOS 4.3 (gelanceerd in 2011). De reden van het verwijderen thuisdelen is waarschijnlijk met betrekking tot de komst van Apple Music. Het zou dan voor gezinnen mogelijk zijn om met het hele gezin te genieten van Apple Music, wat niet de bedoeling is. Apple heeft hier tot nu toe nog geen verklaring over afgelegd richting de iOS gebruikers.

Vergelijkbaar
september 5, 2017
0 16156
juni 30, 2017
0 14868

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews