Op Appreviews.nl vind je game en app reviews die beschikbaar zijn voor mobile smartphones en tablets, zoals de iPhone en de iPad, maar ook de Android toestellen. We behandelen niet altijd de allernieuwste apps, maar ook spellen of programma's die al een tijd uit zijn en die we zelf erg leuk of handig vinden.

Ad

Menu
Voor thuis

Formule 1 app

Alles wat je als Formule 1 liefhebber wil weten direct bij de hand!

Ben jij een fan van formule 1? Dan ga je deze app ongetwijfeld erg goed vinden! Eerlijk gezegd ben ik geen fan van formule 1, maar ik heb deze Official F1 app uitgetest en ik vind hem super goed en erg overzichtelijk! Ik ga hem zeker en vast nog meer uittesten. Je zal zeker niet teleurgesteld zijn als je deze Official F1 app op je toestel installeert, want je gaat er veel plezier aan beleven. Ik ben er namelijk zelf het levende bewijs voor!

Official F1 app: ervaar de opwinding van formule 1

Met de Official F1 app ervaar je de opwinding van formule 1. Het is de beste manier om jouw favoriete teams te volgen via nieuws, video’s en live races. De app bevat meerdere mogelijkheden, zoals live scores, live informatie, exclusief nieuws en bijzondere video’s. Ook worden er vaak interessante hoogtepunten bekend gemaakt via deze Official F1 app.

Official F1 app: laat je meeslepen met de formule 1 sport

Via de Official F1 app laat je jezelf helemaal meeslepen met de formule 1 sport. Vanaf je Android toestel beleef je ongetwijfeld spannende ogenblikken tijdens het racen van jouw favoriete teams.
Er zijn wereldwijd zo’n 5 miljoen gebruikers die deze Official F1 app hebben gedownload. Het wordt dan ook vaak aanbevolen door gebruikers van deze app, en dus ook door formule 1 liefhebbers. Dit kenmerkt de populariteit van deze app, maar ook van de formule 1 sport. Het enige wat je nodig hebt, is een Android toestel en ongeveer 39 megabyte beschikbare ruimte om de app op jouw toestel te installeren.

7,5
Handig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top