IKEA app

De collectie van IKEA meubels is met de app makkelijk en eenvoudig inzichtelijk. Veel meubels zijn in AR in je interieur te zien.

De meeste Nederlanders gaan voor nieuwe meubels naar de IKEA. De Zweedse meubelgigant wist zich door heel Europa op de kaart te zetten, waaronder in ons land. IKEA telt 13 vestigingen in Nederland en mag jaarlijks miljoenen bezoekers verwelkomen. Je kan tegenwoordig ook op een modernere manier winkelen bij de meubelwinkel. De IKEA app is namelijk de manier om snel, efficiënt en gemakkelijk te shoppen. De IKEA applicatie is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Bestellen of de voorraad checken

Je kan met de IKEA app eenvoudig producten bestellen en afrekenen. De producten worden vervolgens thuisbezorgd, waardoor je geen zware producten hoeft te tillen. Je kan overigens ook bestellingen afhalen in de winkel, nadat jij deze al hebt aangeschaft in de applicatie. Je kan de voorraad van bepaalde producten controleren, zodat jij er zeker van bent dat het aanwezig is in de winkel. Twijfel je nog over een bestelling? Zet de desbetreffende meubels dan gewoon even tussen jouw favorieten. Je kan alle producten bij IKEA overigens retourneren binnen 365 dagen en dan krijg jij het volledige aankoopbedrag terug.

Wooninspiratie

De IKEA app biedt de gebruikers ook de kans om inspiratie op te doen op het gebied van wonen. Je krijgt direct een lijst met allerlei interessante meubels voorgeschoteld. Het is vervolgens nog mogelijk om met filters op zoek te gaan naar de juiste producten. Je zal in ieder geval worden voorzien van voldoende wooninspiratie. Je kan ook zoeken tussen de categorieën, bijvoorbeeld badkamer of keuken.

Reviews

Een van de grootste voordelen van de IKEA app is het feit dat gebruikers reviews kunnen achterlaten. Je kan ook zelf een beoordeling over een product achterlaten en andere gebruikers helpen met het kiezen van de juiste meubels. Dankzij de zoekfunctie kan je bepaalde producten van de IKEA binnen no-time terugvinden.

IKEA Family

De IKEA heeft ook zijn eigen community, namelijk de IKEA Family. Je kan via de applicatie eenvoudig lid worden van de familie. Er zijn momenteel al meer dan één miljoen Nederlanders lid van de IKEA Family. Je krijgt als lid speciale kortingen, maar ook een gratis kopje koffie of thee.

Vergelijkbaar
maart 24, 2021
1 2278
november 6, 2019
0 9651

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews