Spelling app

Help je kinderen leren spellen op hun eigen niveau! Makkelijk en snel op je telefoon of tablet met Taal Actief!

Er zijn natuurlijk meerdere Spelling apps, maar in deze review behandelen we specifiek de Spelling app Taal Actief van ontwikkelaar Malmberg. De applicatie is gericht op goede leerresultaten. Dankzij de praktische manier van leren kan jouw kind ook veel plezier beleven met deze handige applicatie. Diverse scholen, taaldeskundigen en schrijvers hebben meegeholpen om van de applicatie een groot succes te maken. Kinderen kunnen werken op hun eigen niveau en zelf beslissen waar de meeste aandacht naar uit zal gaan.

De software is om te oefenen en geschikt voor kinderen in groep vijf, zes, zeven en acht. Kinderen kunnen met de spelling app Taal Actief een speciale route doorlopen en op die manier steeds meer leren. Mocht een kind er even niet uitkomen dan kan de app de helpende hand bieden met advies.

Bewust leren

Kinderen krijgen in de applicatie Taal Actief duidelijke doelen, zodat zij vanaf moment één weten wat ze gaan leren en waar de nadruk op zal worden gelegd. Dit zal gebeuren aan de hand van instap en uitstapkaartjes. Aan het einde van de lessen is er nog een kort reflectiemoment. De Taal Actief applicatie biedt ook veel oefeningen aan op het gebied van woordenschat. De woordenschatoefeningen worden al meegenomen in de basislessen, maar het is ook mogelijk om een aanvullend programma woordenschat te activeren.

Kies zelf een les uit

In de Taal Actief applicatie van Malmberg kan jij ook zelf even rustig gaan bladeren door de thema’s en lessen. Kies zelf een les uit, bijvoorbeeld spelling of woordenschat. Alle lessen zijn digitaal, dus er komen geen boeken aan te pas. Als kinderen lessen goed doorlopen ontvangen zij ook complimenten, waardoor de kinderen meer gemotiveerd zullen raken om de Taal Actief app erbij te pakken. De lesmethodes sluiten ook goed aan op de lessen die op school worden gegeven.

Vergelijkbaar
maart 24, 2021
1 2278
maart 24, 2021
0 2069

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews