Uber Eats

Met de app van Uber Eats kies je makkelijk en snel een maaltijd om te laten bezorgen. Thuis of op je werk!

Uber Eats is momenteel één van de bekendste bezorgdiensten in Nederland. Je kan met de applicatie eenvoudig bij een afhaalrestaurant een bestelling plaatsen en genieten van een heerlijke maaltijd. De Uber Eats app werkt samen met duizenden restaurants in Nederland, maar is ook actief in tientallen andere landen. Je kan met enkele muisklikken een maaltijd bestellen. Wil je meer weten over de Uber Eats app, lees dan snel verder!

Gratis downloaden

Je kan de Uber Eats applicatie gratis downloaden in de App Store en de Google Play Store. Je dient vervolgens een eigen account aan te maken. Een account aanmaken is gratis en duurt slechts één minuut. Je kan namelijk ook jouw Facebook-account koppelen aan de Uber Eats app. Vervolgens stel jij jouw locatie in en je krijgt direct het aanbod aan lokale restaurants te zien.

Overzichtelijke app

De Uber Eats app is overzichtelijk en handig. Je kan direct een categorie aanklikken, bijvoorbeeld Italiaans of Mexicaans. Alle lokale restaurants worden perfect op een rijtje gezet. Je kan ook zien welke restaurants momenteel het populairste zijn bij jou in de buurt en welke restaurants momenteel een speciale promotie hebben klaarstaan.

Hoge kortingen bij Uber Eats

Het grootste voordeel van de Uber Eats app is dat jij kan profiteren van speciale acties en promoties. Je kan bijvoorbeeld korting krijgen op gerechten, zoals 2 voor de prijs van 1. Enkele keren per jaar doen er diverse restaurants mee aan de 2 voor de prijs van 1 actie. Je kan ook gratis producten krijgen bij een bestelbedrag van 20 euro of hoger. Het hele jaar door zijn er ook aanbieders die gratis bezorging aanbieden. Het zijn allemaal voordelen die jij niet kan krijgen bij Thuisbezorgd.

Kortingscodes in de mail

Uber Eats keert bijna wekelijks kortingscodes uit aan de leden van de app. Je krijgt dan een mail met bijvoorbeeld tweemaal 7,50 euro korting. Je dient dan wel voor minimaal 20 euro te bestellen, maar het is toch een fikse korting. De kortingscodes zijn te gebruiken in samenwerking met andere promoties en acties.

Betalen met iDeal

Amper een jaar geleden kon men bij Uber Eats alleen afrekenen met een creditcard. Dat is tegenwoordig helemaal anders. Je kan nu namelijk gemakkelijk en snel betalen met iDeal. Het geldbedrag zal dan meteen van jouw rekening worden afgehaald.

Tracker Uber Eats

Je kan jouw bestelling op de voet volgen in de Uber Eats applicatie. Dankzij de tracker kan jij zien of de bezorger al onderweg is en waar hij of zij op dat moment is. Je weet daardoor precies wanneer de bezorger voor de deur staat met het eten!

Vergelijkbaar
maart 24, 2021
0 2022
november 6, 2019
0 9581

One Reply to “Uber Eats”

  • Daan Donker says:

    Wat een waardeloze ervaring. McDonalds Zwolle Noord geeft de UberEats meneer een verkeerd bestelling mee(goede bon, verkeerde inhoud). McDonalds doet de zakjes dicht, dus de Ubermeneer kan niet controleren of de McDonalds de goeie bestelling meegeeft. Na een paar keer geprobeerd contact te krijgen met UberEats maar naar de Mac gebeld. Zij doen niets. Ze maken een fout maar hoeven herstellen niets.

    En van UberEats hoor je helemaal niets…….. al uuuuuuren niet.

    Ik heb zo’n vermoeden dat als ik maandag via de bank mijn creditcardbetaling terugvorder dat ze binnen een uur aan de lijn hangen. #neveragain

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews