Ming-Chi Kuo, een goed geïnformeerde analist als het gaat om Apple producten, verwacht dat Apple met een kleinere iPhone op de markt komt. Begin 2016 verwacht hij een iPhone met een scherm van 4 inch.

De iPhone 6s en 6s plus zijn modellen met vrij grote schermen. Als je een kleinere iPhone wilt, moet je dus gaan voor de iPhone 5s of 5c. Deze toestellen zijn al wat aan de oudere kant en het is daarom logisch dat Apple in zal spelen op de behoefte van klanten die graag een kleinere iPhone willen.

Vernieuwde processor

De vormgeving van het nieuwe toestel zal moeten gaan lijken op de iPhone 5s. Het toestel zal wel worden voorzien van een nieuwe processor.  Kuo verwacht een A9-processor in de nieuwe iPhone. Bovendien verwacht Kuo dat de toestellen een stuk goedkoper zullen zijn dan de iPhone 6s.

iPhone 7

Vermoedelijk brengt Apple volgend jaar in september de iPhone 7 uit. Het werkgeheugen wordt waarschijnlijk verhoogd naar 3GB RAM.

We kunnen alleen maar gissen of dit daadwerkelijk klopt, maar doorgaans is Kuo goed geïnformeerd als het gaat om Apple producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews