Help App

Ongeval of bedreigende situatie? Altijd toegang tot hulp met de Help App

Dagelijks bellen 4500 mensen naar 112 voor een noodsituatie. In de drukste periodes staat de telefoon roodgloeiend en noteren de hulpdiensten duizend telefoongesprekken per kwartier. Er kan dan ook van alles gebeuren, misschien ben jij wel getuige van een zware mishandeling of zie jij een fietser tegen een auto aanklappen. Snelheid kan dan een essentiële vereiste zijn. Hoe sneller jij weet te reageren, des te hoger de overlevingskans is of de kans dat een dader zal worden gepakt. Er is nu een applicatie beschikbaar die het contact leggen met de hulpdiensten nog vlugger en efficiënter maakt, namelijk de HELP! App.

Hulp in de buurt

Allereerst kan je via de applicatie eenvoudig 112 bellen met één klik op de knop. Daarnaast zoekt het systeem ook direct naar hulp in de buurt. De HELP! App kan uitsluitend andere gebruikers van de applicatie vinden. Rond de 60.000 mensen hebben de app al op hun smartphone staan. Het komt dagelijks meerdere keren voor dat de HELP! App voor extra hulp weet te zorgen in hulpbehoevende situaties. De HELP! App bestaat alweer acht jaar.

Schrikken en redden

Wanneer omstanders snel reageren kan dat een dader afschrikken, bijvoorbeeld bij een handgemeen. Maar het applicatie kan ook levens redden, tenminste als jij de app goed gebruikt. De HELP! App is er voor iedereen en is heel eenvoudig. Hierdoor is ook een laagdrempelige applicatie geworden voor zowel jong als oud. Het doel van de app is onder andere om mensen te stimuleren om andere te helpen en ervoor te zorgen dat gebruikers sneller in actie komen bij geweld op straat.

Toegevoegde waarde

De HELP! App biedt hulp aan hulpdiensten en voldoet aan alle eisen. De applicatie is betrouwbaar, geeft duidelijkheid over situaties, sluit aan bij de professionele hulpverlening en beschikt over een uitermate handige koppeling aan de meldkamer. Wij mogen zeker spreken over een toegevoegde waarde!

Vergelijkbaar
maart 24, 2021
1 2278
maart 24, 2021
0 2069

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2022 App Reviews