menu

iHorse Racing 2


Word jij de nieuwe Derby winnaar met iHorse Racing?

iHorse Racing is een zeer uitgebreid en realistisch paardenrace spel waarin alle elementen van het paardenrennen zitten. In de nieuwste versie speel je de rol van eigenaar en trainer van paarden. Je kunt je paarden beheren, trainen en verhandelen en je strategieën gebruiken om het volledig potentieel van je stal te ontwikkelen. Je begeleidt en traint je jockey en zijn paard om in de derby te racen tegen de Amerikaanse kampioen American Pharoah, winnaar van de Triple Crown. Gewoon vrijblijvend spelen kan natuurlijk ook, je kunt dan de races van andere spelers bekijken.
iHorse racing 2 screenshot

Functies

iHorse Racing bezit veel functies zoals bijvoorbeeld PvP Multiplayer Championships. Hierin strijd je met andere spelers om titels in verschillende competities zoals: Live Seasonal Fixtures, Series Races, G1 Championships, Season’s Best Trainers and Best Horses.

In Single Player World Tour modus kun je fantastische prijzen winnen door AI trainers te verslaan.
Verder kun je je eigen raceclub oprichten of je aansluiten bij een bestaande. Vervolgens kun je meedoen aan wedstrijden om de Best Club titel en Club Championships.
iHorse racing 2 voor de iPhone

Je hebt de keuze uit meer dan 700 paarden en jockeys door paarden en jockeys te werven uit de USA, de UK, Hong Kong, Japan, Frankrijk, Duitsland et cetera. Met je vrienden en andere spelers kun je paarden verhandelen om zo de beste paarden voor je stal te verzamelen. Het spel bezit ook de mogelijkheid om de kleding van je jockey en paarden naar je voorkeur aan te passen.
android-appios-apps

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
iHorse Racing 2, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Leave your reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *