Op Appreviews.nl vind je game en app reviews die beschikbaar zijn voor mobile smartphones en tablets, zoals de iPhone en de iPad, maar ook de Android toestellen. We behandelen niet altijd de allernieuwste apps, maar ook spellen of programma's die al een tijd uit zijn en die we zelf erg leuk of handig vinden.

Ad

Menu
Voor thuis

NRGY app

Wil jij er snel en makkelijk achter komen hoe jij er lichamelijk en mentaal voorstaat?

Wil jij binnen anderhalve minuut erachter komen hoe jij er lichamelijk en mentaal voorstaat? Download dan nu gratis de NRGY app in de App Store of de Google Play Store. Deze applicatie kan laten zien hoeveel fysieke, emotionele en mentale energie jij op het desbetreffende moment hebt. De NRGY app is tot stand gebracht door Lifeguard en ONVZ.

Door middel van drie eenvoudige testen kan jij meten hoe hoog of juist laag jouw energielevel op het moment is. Vervolgens dient er een selfie gemaakt te worden, waaruit gemeten kan worden hoe het gesteld is met jouw emotionele niveau. Als laatste zal jouw hartslag worden gemeten, simpelweg door een vinger op de flitser neer te leggen. Hieruit zal blijken of jij er fysiek ook goed voorstaat. En als laatste moet er nog een kort testje worden gedaan met betrekking tot jouw alertheid, daaruit zal jouw mentale energielevel worden bekeken.

Hoe zit het met de uitslag?

Daarna zal de NRGY app de uitslag delen en krijg jij een bepaalde score. De maximale en beste score is 100%. Toch zal het in de meeste gevallen voorkomen dat deelnemers lager scoren, rond de 60% of zelfs minder. In dat geval staan er enkele handige tips voor je klaar, waarmee jij eenvoudig de scores omhoog kan brengen.

Coachingsbureau Lifeguard

De NRGY app is een project van de zorgverzekeraar ONVZ, maar ook het coachingsbureau Lifeguard heeft een grote rol in de ontwikkeling van de applicatie gehad. Het bedrijf richt zich op de vitaliteit van werknemers. In de toekomst zal de applicatie nog enkele verbeteringen ondergaan, waardoor de score steeds betrouwbaarder zal worden. De NRGY app kan jij gratis uitproberen door de applicatie te downloaden in de bekende stores.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere handige gezondheidsapplicaties beschikbaar, waaronder de Runtastic app en de Seven – 7 minute workout app.

Hoe sta jij er lichamelijk en mentaal voor?

2 comments on “NRGY app

  1. joke says:

    geen fijne app. Het opstarten van een meting duurt ruim 2 minuten, daarna blijkt de meting niet te zijn gelukt. Opnieuw geprobeerd, ja de meting is gelukt. Profiel aanmaken lukt niet, nog 6x geprobeerd. Lukt niet. Toen de app maar weggegooid. Tja, gratis….

  2. Ria says:

    Waarom kan ik de NRGY APP NIET VINDEN IN MIJN APP STORE ????
    Kun je mij een link sturen voor die app.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top